Fundada el 1985, Acadèmia D’ensenyament Professional Lleida és un dels 2 centres de formació del grup A.D.P.

La nostra seu inicial es trobava en Lluís Companys, havent de traslladar-nos anys més tard, per falta d’espai, al carrer Bisbe Irurita, on ens trobem actualment, sent les nostres instal·lacions més àmplies i còmodes per als nostres alumnes, i podent ampliar la nostra oferta formativa i els nostres serveis.

Com a centre col·laborador del Departament de Treball SOC les nostres instal·lacions estan adaptades i homologades per a tot tipus de persones amb mobilitat reduïda, som centre examinador ACTIC nivell I, II, III, disposem del certificat de qualitat ISO 9001, i també som entitat acreditada per FUNDAE

Amb una trajectòria de més de 30 anys en el sector de la formació, la informàtica, i les noves tecnologies, oferim un tracte personal i proper als nostres alumnes, i adaptem cada curs a l’horari i necessitats del client. El nostre incansable nivell d’implicació per als nostres clients, ens fa perseguir l’excel·lència a cada pas, i apostem per la innovació, i la renovació constant.

Equip humà consolidat, on es troben grans professionals del sector, treballant per estar a l’avantguarda

El nivell de qualificació que adquireixen els nostres alumnes facilita un alt percentatge d’inserció laboral o, si s’escau la millora professional, un cop acabada la seva formació en els nostres centres.

La confiança demostrada cada any per una quantitat elevada d’empreses de diferents sectors professionals, ens referma i ens vàlida per millorar i seguir sent competitius i fa que ens impliquem en cobrir les seves necessitats formatives millorant així la nostra experiència.

Actualment hem adquirit un nou repte ampliat els nostres serveis, dedicant-nos a l’àrea de la consultoria, ajudant a les empreses mitjançant un pla de màrqueting estructurat, on les ajudem a créixer, i despuntar en el seu sector.

Realitzem reclutament i selecció (nacional i internacional) del personal més qualificat per cobrir necessitats de cada tipus d’empresa, mitjançant Executive Search busquem i contractem a candidats altament qualificats per a llocs executius d’alt nivell, realitzem Coaching Individual i per equips ajudant a tenir major consciència dels seus punts forts, i identificació d’objectius de desenvolupament a curt termini