CURSOS DE INICIACIÓ


Android/IOS

En l’actualitat els telèfons mòbils han adquirit una importància vital en el nostre dia a dia, tant per a gent del món empresarial com per a particulars. Tal ha estat la seva evolució que ens trobem davant d’una generació de dispositius anomenada smartphone (telèfons intel·ligents) que en ocasions, a causa de la gran quantitat d’opcions que disposa, pot deixar-nos fora de sèrie si no sabem treure-li tot el potencial de què disposa. Al seu torn a poc a poc s’estan integrant en més llars les ja conegudes tablets, que amb un sistema molt similar al dels smartphone estan ocupant poc a poc l’espai ocupat fins ara per petits ordinadors portàtils.

No et quedis fora de la nova generació i aprèn els dos sistemes dominants en el món dels smartphones i tablets.

Ofimática

Qualsevol usuari que vulgui iniciar-se al món informàtic ha de saber que hi ha dos pilars essencials; Windows i Office. Si el que vols és començar de nou o reforçar la teva base d’ofimàtica … aquest és el mòdul que necessites.

Internet

Internet és la unió de milions de subxarxes domèstiques, acadèmiques, comercials i governamentals; és per això que de vegades se l’anomena «la xarxa de xarxes». Qualsevol conjunt de xarxes interconnectades serà una Internet, però d’Internet en majúscules només n’hi ha una. Sobre aquesta xarxa corren un conjunt de serveis als quals tothom pot accedir des de qualsevol part del món, mitjançant un dispositiu electrònic, com per exemple un ordinador, un telèfon mòbil o bé consoles.

Un dels serveis que utilitza Internet com a mitjà de transmissió i que ha tingut més èxit és la World Wide Web (WWW, o “la Web”), fins al punt que és habitual la confusió entre els dos conceptes. La WWW és un conjunt de protocols que permet, de forma senzilla, la consulta remota d’arxius d’hipertext; i va ser un desenvolupament posterior a Internet. Altres serveis també molt populars són l’enviament de correu electrònic, la transmissió d’arxius, les converses en línia, la missatgeria instantània i presencial, la transmissió de contingut i comunicació multimèdia-telefonia, televisió, els butlletins electrònics, l’accés remot a altres dispositius , i molts altres protocols que no segueixen un estàndard sinó que són privats, com per exemple els que puguin usar els jocs en línia.

Windows

Windows és el sistema operatiu de l’ordinador i per tant la base de qualsevol programa informàtic. Podríem assegurar que qui no sap gestionar Windows no sap informàtica.

En els últims anys, a causa de les noves tecnologies, Windows ha canviat el seu aspecte i funcions de forma dràstica. Nosaltres som conscients i per això et vam ensenyar a treure el màxim partit del teu ordinador en “un clic” de ratolí.

Si necessites començar des de zero i crear-te una bona base o, per contra, actualitzar-te a les últimes versions aquest és un mòdul imprescindible per a tu

CURSOS TÈCNICS


Disseny Gràfic

Si els teus objectius són dedicar-te a l’animació informàtica, disseny artístic, disseny web o tècnic (plànols, peces industrials, etc) la teva branca és la de Disseny assistit afortunadament en els nostres centres podràs aprendre o perfeccionar les teves habilitats en els següents programes:

Delineació CAD

Autodesk companyia creadora d’AutoCAD s’ha convertit en un referent per a arquitectes, enginyers i personal industrial.

AutoCAD és un programa d’edició CAD (Computer Aided Design) que permet des de la creació i edició de plànols professionals fins a la creació 3D de peces per a un tractament posterior amb el plotter o dispositiu compatible. Així mateix és útil per a interiorisme i decoració.

Totalment indispensable per a qualsevol involucrat o que vulgui estudiar una professió de caràcter tècnic / enginyer.

Illustrator

Anteriorment utilitzat el producte Macromomedia Freehand i actualment renovat en Adobe Illustrator. Després de la compra de la companyia per part d’Adobe a la reconeguda Macromedia ens arriba la nova versió d’aquest excel·lent programa de dibuix vectorial.

Photoshop

Amb l’arribada de les càmeres digitals sorgeix la necessitat de poder modificar, retocar i controlar al nostre gust les fotografies preses. Photoshop és un programa de retoc digital del que podem fer ús professional i adaptar-se, al seu torn, l’usuari amateur.

Més de deu anys al capdavant del retoc fotogràfic avalen a aquesta suite. Considerat pels professionals un dels millors programes d’edició i retoc fotogràfic.

InDesign

Adobe InDesign (ID) és una aplicació per a la composició digital de pàgines desenvolupada per la companyia Adobe Systems i dirigida a maquetadors professionals

Dissenya tot tipus d’articles de papereria, fullets, cartells, informes anuals, revistes i llibres. Amb aquestes eines professionals de maquetació i composició de textos, es poden crear pàgines amb diverses columnes, tipografia elegant, i imatges, taules i gràfics sofisticats. I pots preparar els teus documents per imprimir-los en uns pocs clics.

Publicacions digitals, interaccions enlluernadors
Crea revistes digitals, llibres electrònics i documents en línia interactius que atreguin als espectadors amb àudio, vídeo, diapositives i animacions. InDesign fa que sigui més fàcil gestionar els elements de disseny i proporcionar ràpidament experiències envoltants en qualsevol format des EPUB i PDF, HTML.

Mantingues al teu equip en harmonia
Crea dissenys més ràpids i intel·ligents amb eines creades per a la col·laboració. InDesign s’integra perfectament amb Adobe Incopy CC, així que pots treballar en la maquetació alhora que els escriptors i els editors. Accedeix als teus biblioteques Creative Cloud per compartir textos, colors, formes, imatges i altres actius amb els membres de l’equip i, així, mantenir la coherència del disseny.

Hardware / Redes/ Linux

Els ordinadors, com qualsevol altra màquina, tenen un manteniment, unes reparacions i una posada a punt. Entendre el funcionament intern del maquinari ens permet un control i personalització més correctes de l’ordinador. Maquinari i Xarxes s’endinsen en l’apassionant món del muntatge, reparació i instal·lació d’equips autònoms i interconnectats

Qui no està fart de veure “pantalles blaves” d’error, virus que ens esborren i comprometen informació personal, peces que es fan malbé i ens costen gairebé el mateix que un ordinador completament nou, etc, etc.

Si has patit algun dels problemes esmentats i el que t’agradaria és poder solucionar-los per tu mateix, saber com funciona un ordinador, entendre-ho, muntar i reparar, instal·lar sistemes operatius, instal·lar i reparar xarxes, etc aquest és, sens dubte, el curs que busques.

Vols seguir pagant quan podries fer-ho tu mateix ??

Sens dubte Linux ha entrat fort en les administracions oficials gràcies a la seva robustesa, seguretat extrema i llicència que ho fan gratuït. Ja són moltes les administracions com la Catalana que utilitzen Linux com a sistema operatiu en els seus ordinadors, grans companyies i, avui dia, l’usuari de a peu.

Què t’ofereix Linux? És gratuït, NO TÉ VIRUS, és un sistema “blindat”, impenet

ble, Ràpid, multitasca real, lliure i no privatiu … ¿encara Necessites més raons?

Amb nosaltres aprendràs a Instal·lar, configurar i Entendre AQUEST sistema que, Fins ara, POCS s’atrevien a Fer servir. El sol · licitant que ho provis … tornaràs al teu antic sistema Operatiu?

Programació web

Probablement t’hauràs preguntat moltes vegades com està fet un programa per dins, com és capaç un videojoc de reaccionar de manera “intel·ligent” o simplement has volgut fer les teves pròpies aplicacions. Si has afirmat algunes de les preguntes esmentades la programació et permetrà entendre i desenvolupar aquestes qüestions.

Programació apps

Java és, sens dubte, un llenguatge a tenir en compte en l’actualitat. El fan servir milers d’electrodomèstics com microones, frigorífics rellotges digitals, etc i últimament s’està obrint camí amb els telèfons mòbils d’última generació. Des de petits programes fins a desenvolupar videojocs multiplataforma, Java permet crear programes potents fent ús de la programació orientada a objectes o també coneguda com POO.

Pel que fa a HTML és evident la seva necessitat. Si no fos per l’ara mateix no podries estar llegint aquest web. És el llenguatge de partida de qualsevol programador que vulgui fer-se un lloc en el disseny web o per a qualsevol persona que vulgui tenir una web a Internet. HTML és la base de la World Wide Web. Un llenguatge essencial. també podràs aprendre les seves noves variants com el DHTML o el XHTML mitjançant codi o fent ús d’eines com Dreamweaver.

IDIOMES


Anglès, Francès i Alemany

Avui en dia no n’hi ha prou amb tenir una bona formació en el teu sector, a més necessitem també saber comunicar-nos amb qualsevol part del món per portar els nostres negocis i / o projectes en qualsevol lloc, i per a això, és imprescindible saber parlar en diferents idiomes, però tot, en anglès.

Sobretot en la informàtica, el Ingles està present constantment, ja sigui manejant un programa com buscant informació per internet.

Per això et proposem que no només et formis en informàtica, sinó que també millors el teu nivell d’idiomes, ja sigui Ingles, Francès o Alemany, per així evitar quedar-te “in-comunicat” en els teus projectes.


Aquest llistat és orientatiu. Poden existir més cursos dels esmentats anteriorment o que hi hagi una versió nova d’ells. Tots els cursos s’imparteixin de manera presencial, amb un formador especialitzat en la matèria. Cada mòdul té una durada aproximada de dos mesos

Per sol·licitar més informació sobre un curs, matriculació d’alumnes, o sol·licitar un curs que no sigui a la llista, contacti amb nosaltres a través de les següents vies de contacte.